Kövesd a teljesítményt és a jóllétet!

service

Célok kezelése

Strukturált, szerethető célkitűzés és kezelés kommunikációval, mérhetőséggel.

service

Teljesítményértékelés

Egyszerűsített teljesítményértékelés a vezető és a beosztott kapcsolódásával.

service

Tömeges célkitűzés

Testreszabott sablonok segítségével a hasonló célokkal rendelkező kollégák számára.

service

Dashboard

Valós idejű statisztikák a teljesítményértékelésről, a célok teljesüléséről a cég minden szintjén.

astriol feature

Növelj a teljesítményen megalapozottan!

Az AppRAISE teljesítményértékelő megoldás egyszerre motivációs és mérési eszköz. Támogatásával folyamatosan nyomon követheted a saját és beosztottjaid céljait akár soft módon (csak szöveges visszajelzésekkel), akár hard mutatókkal (KPI-ok mentén). Így kapsz folyamatos visszajelzést az időszakos teljesítményről, illetve a kitűzött célokhoz viszonyított eredményességről.

Bemutatót kérek

Használd kapcsolódásra vagy mérésre, ahogy tetszik!

Az AppRAISE támogatásával utánkövethetővé válnak a közösen meghatározott és elfogadott célok, melyek elengedhetetlenek az üzleti siker elérése érdekében. Használhatod napló/blog jellegű kommunikációs folyamatként illetve mérés alapon, vagy egyszerre mindkettőt.
Az AppRAISE telepítés nélkül, azonnal használható asztali és mobil eszköztől, operációs rendszertől és böngészőtől függetlenül. (Az IT imádni fogja.)

Bemutatót kérek
astriol feature
astriol about
astriol dot

Nézd meg, hogyan támogatja a munkádat...

ha vezető vagy

Az év során folyamatosan a céged pulzusán tarthatod az ujjadat, nyomon követheted a csapatod és az egyének teljesítményét (performance) és jóllétét (wellbeing) a célok elérése érdekében.

ha HR-es vagy

A kiváló szakemberek megtartásához és a megfelelő képzési programok kialakításához hasznos inputokat kapsz az akár szöveges, akár szám értékekkel bíró teljesítménymutatókból.

ha egyéni fejlődést szeretnél

A kitűzött célok érdekében tett lépéseid, akcióid nyomonkövetésével láthatóvá válik a teljesítményed és annak értéke mind saját magad, mind vezetőd számára.

Szinte mindent előkészítettünk számodra

Egyszerű indulás

1

Kérj
bemutatót!

Akár online, akár személyesen megmutatjuk neked a megoldásainkat, válaszolunk a kérdéseidre.

2

Próbáld ki a
cégedre szabva!

Élj a próbaidőszak lehetőségével! Tapasztald meg használat közben, hogyan válnak be az eszközeink a te cégednél is.

3

Indulj el
élesben!

A megállapodást követően akár a tesztidőszaki akár friss adatokkal használhatjátok a választott megoldásokat a cégedben.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a The Journey alkalmazások mindegyike kipróbálható díjmentesen 1 hónapig.

A csomag nyelvfüggetlen, így igény szerint bármilyen nyelven működtethető az adott nyelvre történő fordítást követően.

Igen, webapplikáció csomag, azaz weben keresztül elérhető alkalmazások csomagja.

Nem, nincs szükség telepítésre, linken keresztül azonnal elérhető.

Igen, eszköztől független, bármilyen eszközön, operációs rendszerben, böngészőn futtatható. Reszponzívan került kialakításra, így alkalmazkodik az adott médiumhoz, azaz mobilon mobil applikáció élményt nyújt, a többi eszközön is az annak megfelelő formában jelenik meg.

Az alkalmazásokat a szakmai tapasztalatunk alapján leginkább univerzális tartalmakkal (pl. kompetenciák, minta mondatok, cél/onboarding feladat kategóriák, típusok stb.) ellátva adjuk át használatra. Ezek a tartalmak tetszés szerint módosíthatóak vagy akár teljes mértékben törölhetőek és újak vihetők fel helyettük az adminisztrációs felületen.

Természetesen mind a fejlesztő, mint adatfeldolgozó, mind pedig az alkalmazáscsomag megfelel a GDPR elvárásoknak.

Általában véve: Felkészültség mérés, Kommunikáció előkészítése a cégnél, Testreszabás, Felhasználók hozzáadása, Oktatás/oktatóanyag kiküldése, Használat.

Az előző pontban sorolt minden lépéshez alkalmi és folyamatos támogatást, anyagokat tudunk biztosítani igény szerint. A bevezetést a Borealis teljes mértékben el tudja végezni, illetve igény szerint a megbízóval megosztott kapacitással.

Használattal kapcsolatos támogatás, Technikai support (esetleges hibajelzésre) folyamatosan, Fejlesztői support fejlesztői keretmegállapodás esetén folyamatosan vagy esetenkénti megbízással.

A használatot az interaktív demók mellett oktató anyagokkal, illetve oktató célú e-mail sorozattal is támogatjuk. Ezekben tájékoztatást adunk arról, hogy miért hasznos a használat, mire jó az adott funkció, hogyan érdemes használni.

A The Journey megoldások mindegyike használható egyszerre, illetve tetszőlegesen csak az a modul is, amelyre a cégnek szüksége van.

Igen, az alkalmazások használata nyomán keletkező adatokból levonható következtetésekhez, az ezek alapján javasolt akciókhoz és akár azok megvalósításához is teljes körű szakmai támogatást tudunk biztosítani egyedi megállapodás keretében.