Támogasd az új belépőket!

service

Üdvözlő csomag

A legfontosabb információk egy helyen, könnyen elérhető módon.

service

Feladat lista

Jól átlátható onboarding feladat lista interaktív tartalmakkal.

service

Kihívások

Inspiráló kihívások, hogy már a csatlakozás kezdeti időszaka is élmény legyen.

service

Profil oldal

Fényképes profil a könnyebb kapcsolódás érdekében, aktivitási statisztikákkal.

Csatlakozás és megtartás

Az újonnan érkező kolléga megfelelő megérkeztetése a céghez az egyik legfontosabb lépés a munkavállalói életút során. Minden új lehet számára a cégben: a helyszín, a kollégák, a cég felépítése, folyamatai, a technikai körülmények, a közösség szokásai. A Borealis OnBoarding alkalmazás támogatja az új kolléga gördülékeny csatlakozását, hogy mielőbb komfortosan érezhesse magát a cégben és dolgozhasson az üzleti célok megvalósításán.

Bemutatót kérek
astriol feature
astriol feature

Motivációs kihívások

A céghez történő csatlakozáshoz kapcsolódó alapvető feladatokon, tudnivalókon túl inspirációs, motivációs elemekkel találkozhatunk az alkalmazásban. A nem kötelező jellegű és könnyedén teljesíthető kihívások teljesítését érmékkel jutalmazzuk, amelyek a későbbiek során a cégnél egyeztetett formában beválthatók. A kollégák egymáshoz való kapcsolódását ösztönző kihívások aktivizálják a dolgozók egymással történő kommunikációját, visszajelzését, egymás inspirálását.

Bemutatót kérek

Könnyen elérhető

A letöltés nélkül, egy kattintással azonnal használható alkalmazás a próbaidő alatt is időtől, helytől függetlenül támogatja az új kollégát az informálódásban, az onboardinghoz tartozó lépések végrehajtásában, azok státuszának ellenőrzésében. Az egyszerű kezelhetőségnek és a szerethető felületnek köszönhetően már az első hetek is pozitív élményekkel telnek, ahol biztonságban érezheti magát a kolléga.

Bemutatót kérek
astriol feature

Szinte mindent előkészítettünk számodra

Egyszerű indulás

1

Kérj
bemutatót!

Akár online, akár személyesen megmutatjuk neked a megoldásainkat, válaszolunk a kérdéseidre.

2

Próbáld ki a
cégedre szabva!

Élj a próbaidőszak lehetőségével! Tapasztald meg használat közben, hogyan válnak be az eszközeink a te cégednél is.

3

Indulj el
élesben!

A megállapodást követően akár a tesztidőszaki akár friss adatokkal használhatjátok a választott megoldásokat a cégedben.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a The Journey alkalmazások mindegyike kipróbálható díjmentesen 1 hónapig.

A csomag nyelvfüggetlen, így igény szerint bármilyen nyelven működtethető az adott nyelvre történő fordítást követően.

Igen, webapplikáció csomag, azaz weben keresztül elérhető alkalmazások csomagja.

Nem, nincs szükség telepítésre, linken keresztül azonnal elérhető.

Igen, eszköztől független, bármilyen eszközön, operációs rendszerben, böngészőn futtatható. Reszponzívan került kialakításra, így alkalmazkodik az adott médiumhoz, azaz mobilon mobil applikáció élményt nyújt, a többi eszközön is az annak megfelelő formában jelenik meg.

Az alkalmazásokat a szakmai tapasztalatunk alapján leginkább univerzális tartalmakkal (pl. kompetenciák, minta mondatok, cél/onboarding feladat kategóriák, típusok stb.) ellátva adjuk át használatra. Ezek a tartalmak tetszés szerint módosíthatóak vagy akár teljes mértékben törölhetőek és újak vihetők fel helyettük az adminisztrációs felületen.

Természetesen mind a fejlesztő, mint adatfeldolgozó, mind pedig az alkalmazáscsomag megfelel a GDPR elvárásoknak.

Általában véve: Felkészültség mérés, Kommunikáció előkészítése a cégnél, Testreszabás, Felhasználók hozzáadása, Oktatás/oktatóanyag kiküldése, Használat.

Az előző pontban sorolt minden lépéshez alkalmi és folyamatos támogatást, anyagokat tudunk biztosítani igény szerint. A bevezetést a Borealis teljes mértékben el tudja végezni, illetve igény szerint a megbízóval megosztott kapacitással.

Használattal kapcsolatos támogatás, Technikai support (esetleges hibajelzésre) folyamatosan, Fejlesztői support fejlesztői keretmegállapodás esetén folyamatosan vagy esetenkénti megbízással.

A használatot az interaktív demók mellett oktató anyagokkal, illetve oktató célú e-mail sorozattal is támogatjuk. Ezekben tájékoztatást adunk arról, hogy miért hasznos a használat, mire jó az adott funkció, hogyan érdemes használni.

A The Journey megoldások mindegyike használható egyszerre, illetve tetszőlegesen csak az a modul is, amelyre a cégnek szüksége van.

Igen, az alkalmazások használata nyomán keletkező adatokból levonható következtetésekhez, az ezek alapján javasolt akciókhoz és akár azok megvalósításához is teljes körű szakmai támogatást tudunk biztosítani egyedi megállapodás keretében.