Miért válaszd

Diagnosztikai eszközök a legfontosabb fókuszterületekre

A szervezeti diagnosztika és állapotfelmérés fontos a cégek számára: lehetővé teszi, hogy a vezetők és a kollégák átfogó képet kapjanak a szervezetük működéséről és hatékonyságáról több szemszögből is. Ezek az elemzések segíthetnek azonosítani a meglévő erősségeket és gyengeségeket, esetleges problémákat, valamint azokat a területeket, ahol beavatkozásra, további fejlődésre van szükség.

icon

Bizalmi szint

icon

Elkötelezettség

icon

Wellbeing

icon

360° felmérés

icon

Változásképesség

Testreszabható felmérések

Egyedi diagnosztikai eszközeinkkel mérhetővé válik a szervezeti kultúra, a bizalmi szint, az elégedettség, a visszajelzési kultúra, az elköteleződés, a fluktuáció, a változásképesség, a belső kommunikáció hatékonysága a vezetés stílusa, eredményessége. Az azonnali mérési eredmények, információk segítenek azonosítani a motivációhiányt, a konfliktusforrásokat és azokat a területeket, amelyek meghatározó szerepet játszanak a vállalati hatékonyság és siker szempontjából, ahol változtatásokra van szükség a fejlődés, eredményesség érdekében.

astriol feature
astriol feature

360° visszajelzés

Az értékelés a 360 fokból érkező visszajelzések összesítése alapján történik. A visszajelzés a kiválasztott vezető, az ő vezetője és a HR számára egyaránt fontos információt nyújt, hiszen ez lesz az alapja a vezető jövőbeni fejlesztési- és karriertervének.

A 360 fokos felmérés során a vezetőt minden irányból (360 fokban) értékelik a kollégák vezetői működésére, kommunikációjára, kompetenciáira és hozzáállására vonatkozóan. A felmérés kérdéseire anonim módon lehet válaszokat adni, így a munkatársak őszintén mondhatnak véleményt az értékelt vezetőről.

Bemutatót kérek
astriol feature

Szinte mindent előkészítettünk számodra

Egyszerű indulás

1

Kérj
bemutatót!

Akár online, akár személyesen megmutatjuk neked a megoldásainkat, válaszolunk a kérdéseidre.

2

Próbáld ki a
cégedre szabva!

Élj a próbaidőszak lehetőségével! Tapasztald meg használat közben, hogyan válnak be az eszközeink a te cégednél is.

3

Indulj el
élesben!

A megállapodást követően akár a tesztidőszaki akár friss adatokkal használhatjátok a választott megoldásokat a cégedben.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a The Journey alkalmazások mindegyike kipróbálható díjmentesen 1 hónapig.

A csomag nyelvfüggetlen, így igény szerint bármilyen nyelven működtethető az adott nyelvre történő fordítást követően.

Igen, webapplikáció csomag, azaz weben keresztül elérhető alkalmazások csomagja.

Nem, nincs szükség telepítésre, linken keresztül azonnal elérhető.

Igen, eszköztől független, bármilyen eszközön, operációs rendszerben, böngészőn futtatható. Reszponzívan került kialakításra, így alkalmazkodik az adott médiumhoz, azaz mobilon mobil applikáció élményt nyújt, a többi eszközön is az annak megfelelő formában jelenik meg.

Az alkalmazásokat a szakmai tapasztalatunk alapján leginkább univerzális tartalmakkal (pl. kompetenciák, minta mondatok, cél/onboarding feladat kategóriák, típusok stb.) ellátva adjuk át használatra. Ezek a tartalmak tetszés szerint módosíthatóak vagy akár teljes mértékben törölhetőek és újak vihetők fel helyettük az adminisztrációs felületen.

Természetesen mind a fejlesztő, mint adatfeldolgozó, mind pedig az alkalmazáscsomag megfelel a GDPR elvárásoknak.

Általában véve: Felkészültség mérés, Kommunikáció előkészítése a cégnél, Testreszabás, Felhasználók hozzáadása, Oktatás/oktatóanyag kiküldése, Használat.

Az előző pontban sorolt minden lépéshez alkalmi és folyamatos támogatást, anyagokat tudunk biztosítani igény szerint. A bevezetést a Borealis teljes mértékben el tudja végezni, illetve igény szerint a megbízóval megosztott kapacitással.

Használattal kapcsolatos támogatás, Technikai support (esetleges hibajelzésre) folyamatosan, Fejlesztői support fejlesztői keretmegállapodás esetén folyamatosan vagy esetenkénti megbízással.

A használatot az interaktív demók mellett oktató anyagokkal, illetve oktató célú e-mail sorozattal is támogatjuk. Ezekben tájékoztatást adunk arról, hogy miért hasznos a használat, mire jó az adott funkció, hogyan érdemes használni.

A The Journey megoldások mindegyike használható egyszerre, illetve tetszőlegesen csak az a modul is, amelyre a cégnek szüksége van.

Igen, az alkalmazások használata nyomán keletkező adatokból levonható következtetésekhez, az ezek alapján javasolt akciókhoz és akár azok megvalósításához is teljes körű szakmai támogatást tudunk biztosítani egyedi megállapodás keretében.