Fejlessz a céged visszajelzési kultúráján!

service

Kétirányú kommunikáció

A Feedback Time valódi párbeszédre ad lehetőséget. Adhatsz és kérhetsz is visszajelzést, hogy fejlődj és mást is támogass a fejlődésben.

service

Mérhető,
követhető

A strukturált visszajelzésnek köszönhetően a fejlődés mérhető, a döntés megalapozott, a működés nyomon követhető és hatékony lesz.

service

Azonnal,
bármikor

Az alkalmi, akár féléves visszajelzés helyett a napi rutin részeként kaphatsz és adhatsz visszajelzést, hogy a fejlődés már rövid távon létrejöhessen.

service

Tanuláshoz,
képzéshez

A Feedback Time aggregált és egyedi adatai irányt mutatnak a fejlődési terv elkészítéséhez, a megfelelő tanulási, képzési irány kiválasztásához.

Fejlesztő visszajelzés

A Feedback Time a mai felhasználói szokásokhoz igazodva egyszerű, játékos és szokássá alakuló megoldásokkal ösztönöz fejlesztő visszajelzés adására, kérésére. Oktató célú javaslatokkal segíti a visszajelzési kultúra fejlődését.

astriol feature
astriol feature

Elismerések küldése

A fejlesztő visszajelzés mellett az egymásnak küldött elismerések, jutalmak növelik a munkatársak motivációját, ezáltal együtt fejlődik az egyén és a cég, valamint fejlődik a visszajelzési kultúra is.

Bemutatót kérek

Kérdőívek, tréning visszajelző

A Feedback Time kérdőív / tréning visszajelző szolgáltatása survey lehetőséget kínál a vezetők, HR vezetők, trénerek számára. Azonnali, mérhető visszajelzést ad a kutatás témájával kapcsolatban, így akár arról, hogy a tréning mennyire volt hatékony a résztvevők számára az adott képesség fejlesztése szempontjából. A döntéseket, azok előkészítését mérési eredményekkel támogatja az alkalmazás.

astriol feature
astriol feature

Vezetői dashboard, statisztikák

Vezetőként, HR menedzserként kiemelten fontos számodra az azonnal elérhető aggregált statisztika, az egyéni eredmények láthatósága és az, hogy mindezt könnyen áttekinthető formában elérd. Így nem csak megalapozott, de gyors döntést is hozhatsz és más teendőkre is marad időd. A Feedback Time egyszerűsít és időt takarít meg neked.

Bemutatót kérek

Fejlődési út támogatása

A Feedback Time visszajelzésekből automatikusan, real-time generálódnak a fejlődés nyomon követéséhez szükséges adatok. Az egyén, a vezető és a HR egyaránt naprakészen látja a progressziót, legyen szó üzleti, karrier vagy egyéni célokról, fejlesztendő területekről. Az adatok kiemelt szerepet játszanak az adat alapú döntések előkészítésében, meghozatalában és nem csak hosszú távon, hanem bármely időpillanatban.

Bemutatót kérek
astriol feature
astriol about
astriol dot

Miért hasznos a Feedback Time?

vezetők számára?

Folyamatosan a céged pulzusán tarthatod az ujjadat. Az átlátható, strukturált visszajelzés által rendszerbe foglalhatod az információkat. Az azonnali statisztikákból fontos, objektív információkat kapsz a kompetenciákról és képességekről, hogy megalapozott döntést hozz. Mérhetővé válik a fejlődés egyéni és cég szinten egyaránt.

a HR számára?

Objektív, valós inputot kapsz a kepzési tervek összeállításához. Az azonnali tréning visszajelzés is megoldott. A 360 fokos felmérést kiegészítheti, sőt, részben kiválthatja. Emberi tényezőkre is rámutat.

munkatársak számára?

Rendszeresen kapsz azonnali visszajelzést a valós működésedre, valós helyzetekre. Tudod, hogy miben vagy jó és miben kell fejlődnöd. Láthatóságod nő. Bízol magadban és a szervezetben. Könnyebbé válik a nyitás más kollégák, csoportok felé.

Szinte mindent előkészítettünk számodra

Egyszerű indulás

1

Kérj
bemutatót!

Akár online, akár személyesen megmutatjuk neked a megoldásainkat, válaszolunk a kérdéseidre.

2

Próbáld ki a
cégedre szabva!

Élj a próbaidőszak lehetőségével! Tapasztald meg használat közben, hogyan válnak be az eszközeink a te cégednél is.

3

Indulj el
élesben!

A megállapodást követően akár a tesztidőszaki akár friss adatokkal használhatjátok a választott megoldásokat a cégedben.

Gyakran ismételt kérdések

Igen, a The Journey alkalmazások mindegyike kipróbálható díjmentesen 1 hónapig.

A csomag nyelvfüggetlen, így igény szerint bármilyen nyelven működtethető az adott nyelvre történő fordítást követően.

Igen, webapplikáció csomag, azaz weben keresztül elérhető alkalmazások csomagja.

Nem, nincs szükség telepítésre, linken keresztül azonnal elérhető.

Igen, eszköztől független, bármilyen eszközön, operációs rendszerben, böngészőn futtatható. Reszponzívan került kialakításra, így alkalmazkodik az adott médiumhoz, azaz mobilon mobil applikáció élményt nyújt, a többi eszközön is az annak megfelelő formában jelenik meg.

Az alkalmazásokat a szakmai tapasztalatunk alapján leginkább univerzális tartalmakkal (pl. kompetenciák, minta mondatok, cél/onboarding feladat kategóriák, típusok stb.) ellátva adjuk át használatra. Ezek a tartalmak tetszés szerint módosíthatóak vagy akár teljes mértékben törölhetőek és újak vihetők fel helyettük az adminisztrációs felületen.

Természetesen mind a fejlesztő, mint adatfeldolgozó, mind pedig az alkalmazáscsomag megfelel a GDPR elvárásoknak.

Általában véve: Felkészültség mérés, Kommunikáció előkészítése a cégnél, Testreszabás, Felhasználók hozzáadása, Oktatás/oktatóanyag kiküldése, Használat.

Az előző pontban sorolt minden lépéshez alkalmi és folyamatos támogatást, anyagokat tudunk biztosítani igény szerint. A bevezetést a Borealis teljes mértékben el tudja végezni, illetve igény szerint a megbízóval megosztott kapacitással.

Használattal kapcsolatos támogatás, Technikai support (esetleges hibajelzésre) folyamatosan, Fejlesztői support fejlesztői keretmegállapodás esetén folyamatosan vagy esetenkénti megbízással.

A használatot az interaktív demók mellett oktató anyagokkal, illetve oktató célú e-mail sorozattal is támogatjuk. Ezekben tájékoztatást adunk arról, hogy miért hasznos a használat, mire jó az adott funkció, hogyan érdemes használni.

A The Journey megoldások mindegyike használható egyszerre, illetve tetszőlegesen csak az a modul is, amelyre a cégnek szüksége van.

Igen, az alkalmazások használata nyomán keletkező adatokból levonható következtetésekhez, az ezek alapján javasolt akciókhoz és akár azok megvalósításához is teljes körű szakmai támogatást tudunk biztosítani egyedi megállapodás keretében.